13. července 2011

Toile de Jouy

Na návštěvu obchůdku Ma Maison jsem se moc těšila a opravdu to stálo za to!!! Jedním slovem...nádhera!!! Stylový obchůdek, zařízený úžasným nábytkem a s ještě úžasnějšími dekoracemi, prostě pastva pro oči. Tam bych klidně mohla bydlet :o))))))). Kdo máte cestu do Prahy, určitě se zastavte, není krásnějšího obchodu. Prošla jsem jich několik a nic jiného mě neoslovilo a nenadchlo jako Ma Maison.  
Samozřejmě, že jsem z takového obchodu nemohla odejít s prázdnou :o))))), jednou z věcí je proquiltované prostírání z látky Toile de Jouy. Propadla jsem klasickému francouzskému designu. Je nádherný.







Neodolala jsem krásnému květu hortenzie a jeden si utrhla do vázy. Škoda, že se květy nedají sušit ještě před vyzráním, taková barva by se mi moc líbila.








Takhle vypadají květy hortenzie z loňska. Stále jsou krásné, i když už trošku vybledly.







Hortenzie na zahrádce.....vyfotila jsem jen půlku keře, druhá půlka je bez květů, bohužel kluci na jaře hráli fotbal s koženým míčem a květy po hře nevydržely :((((((.  




Mějte krásný den!!



16 komentářů:

  1. Milá Šári, prostírání je krásné stejně jako Tvé fotky.V obchůdku jsem ještě nebyla, ale děkuji za připomenutí. Do Prahy to máme dvacet minut, tak to budu muset někdy napravit :O) Hortenzie je favoritka a květ je krásný... na zahrádce nám teprve začínají kvést...stále je okukuji :o) nějak nepospíchají a tak si na keře plných květů musím ještě chvíli počkat :o)
    Přeji krásný den!
    Soňa

    OdpovědětVymazat
  2. Narazila jsi i na můj oblíbený obchod. Mají tam opravdu krásné a stylové dekorace. Odnesla sis věci přesně podle mého vkusu a hned si je do své domácnosti zakomponovala tak, jakoby tam byly odjakživa. Okouzlující!
    Veselé léto přeje Vivi

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj Šárko, taky se mě v Ma Maison moc líbí a Toile de Jouy je moje láska:)
    až budeš mít někdy cestu do Prahy zastav se v Interier del Art na Vinohradech Toile de Jouy tu sice nemají ale bude se Ti tu určitě líbit!!!
    Krásné léto
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  4. Šárko,
    hortenzie je nádherná, mně vždycky květní pupeny zmrznou, co se dá dělat...
    A na návštěvu tohohle obchůdku se dlouho chystám, snad to konečně vyjde, už se těším :).
    Hezký den! M

    OdpovědětVymazat
  5. Hezký den Šári, Prahu mám teda dooost z ruky, takže si asi budu muset nechat zajít chuť, ale prostírání je krásné, moc. A ta hortenzie, ta barva!!
    Já bych taky moc ráda popis na klobouček na zavařeniny, sice jsem ho podle tebe háčkovala, mám jich asi deset, ale teď zblízka vidím, že je mám trošku jinačí. I když taky hezký. Pěkný den Majka

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Šári, prostírání je krásně a o hortenzii ani nemluvím - ta je naprosto úchvatná a máš pravdu, že je to velká škoda, že se takto nedá sušit, protože barvičku má překrásnou. Krásný den. Jitka

    OdpovědětVymazat
  7. Soni, moc děkuji. Hortenzie také ještě není úplně rozvitá, stále nakvétá. Do obchůdku si zajdi, budeš spokojená, je fajn, že máš Prahu takhle blízko.

    Vivi, díky, jj Ma Maison je jednička a ještě k tomu tam byl jako prodavač manžel od Evičky, který má příjemný přízvuk.....prostě kus Francie doslova :o)))))))).

    Fleurette, do Interieru del Arte jsem chtěla také, ale už mi to časově nevyšlo. Sestra tam chodívá a líbí se jí tam také. Někdy příště.

    Marianko, těš se, je moc pěkný a hlavně velmi vkusný.

    Majko, prosím, napiš mi Tvůj mailík, ráda pošlu.

    Jituško, děkuji.

    Všem krásné poledne. Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. Fleurette, jo a ještě jsem objevila další látky Toile de Jouy, písnu mailík.

    Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. Šárko zase krása!A to prostírání-závidím:-)Michaela

    OdpovědětVymazat
  10. KRÁSNÉ KOUKÁNÍ, JAK DO OBCHŮDKU - JE MŮJ OBLÍBENÝ, ALE TAKÉ NA MOC PĚKNÉ FOTEČKY.
    POSÍLÁM POZDRAVENÍ A PŘEJI POHODU PRÁZDNINOVOU.
    BBOHDA

    OdpovědětVymazat
  11. I Love your BLOG

    greatings from switzerland
    Jacqueline ♡

    OdpovědětVymazat
  12. Šárinko ty máš tak nádherné fotečky :)Ten obchůdek musí být fantastický, protože to prostírání to je sen...bohužel mám Prahu hoodně z ruky :( A Hortenii mám také moc ráda...prosímtě jak ji sušíš?

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj Šárko, do obchůdku Ma Maison bych se taky moc ráda podívala, bohužel to mám do Prahy daleko.
    Ale prostírání i džbán by se mi moc líbilo.
    Krásné fotky!
    Měj se moc hezky
    Jana

    OdpovědětVymazat
  14. Tenhle obchůdek taky miluju...je sice pravda, že s pětistovkou si tam člověk moc neškrtne...:-) Ale ta krása za to fakt stojí! Moc krásné fotečky, ostatně jako vždy!!!

    OdpovědětVymazat
  15. Šárko, květy hortenzie jsou překrásné ve všech podobách, krásné fotky!! Peťa

    OdpovědětVymazat
  16. Šári, prekrásne fotky, v jednoduchosti je krása. Hortenziu máš parádnu, moje nie a nie rozkvitnúť. Ma Maison je obrovské lákadlo, keď už nič iné, tak aspoň s mydielkom treba odtiaľ odísť ;-) L

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...