10. června 2011

červnová Marina

Haló, haló,

poslední číslo Mariny je právě na světě!!! Belletka a Witek budou mít zasloužené prázdniny....ale nebojte, až tak "horké" s tím volnem to nebude, Belletka chystá na celé léto on-line kurzíky, tady se můžete podívat na nabídku  http://www.belletfabrics.cz/belletfabrics/eshop/7-1-CASOPIS-MARINA/77-2-ON-LINE-KURZY .
Právě dnes začíná jeden z nich, na nádhernou kabelku JUST PERFECT.






A co nového najdete v Marině? Tady je pár slov od Belletky.....

"Červnová Marina je v tomto školním roce posledním vydáním časopisu Marina. Příští dva měsíce čekají Marina tým prázdniny, abychom vás v září přivítali zase odpočatí a plní sil do náročné práce.




Děkujeme všem našim čtenářkám za nádherný první školní rok. Za to, že jste zakoupily časopis vždy s důvěrou v jeho obsah, podporovaly nás, těšily se na každý další výtisk.



Je pro nás obrovskou odměnou vidět plnící se fotogalerii Galerie Marina, kde úroveň šité tvorby představuje nádhernou přehlídku, na kterou jsme pyšní. Chválíme zdatné začátečnice, které ušily tašky k nerozeznání od prací zkušených švadlen a i Bellet samotné. Moc veliké díky patří odvážným "dekařkám", které s námi ušily první deky, prošly křestem prošívání. Stejně veliké díky patří profesionálním švadlenám, které si od své náročné tvorby rády odpočinete u šití s Bellet.



Pro nás byl první rok náročný, plný změn, ale díky vám krásný. Děkujeme. Jsme rádi, že se podařilo postavit Marinu na vratké nožky a že můžeme tvrdit, že se i příští rok s vámi statečně vydáme na další školní výpravu plnou jehel, nití, látek, obyčejného nadšení, za kterého lze ušít štěstí.



Pěkné léto všem,



Bellet a Witek"






 
 
 
Krásné počtení a hlavně šití!!!


4 komentáře:

  1. Hodně povedené číslo! Už si zase budu dělat seznamy, co vytvořit. Sice mé dlouhé seznamy většinou končí v šuplíku, ale snad až budu jednou v důchodu,tak se k tomu dostanu. A snad budu mít ještě v 70 letech (jak nám slibuje vláda) dost sil, abych všechny ty krásné věci ušila ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. dobry večer,nedavno jsem objevila Vaš kouzelny blog a rada chodim na kukandu.Obdivuji Vaše napady a zručnost.Mohla bych poprosit o zaslani popisu hačkovane srdičko.Děkuji a přeju krasny večer.minkaholanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky Sary, planuji jit na kurz siti, jelikoz bych si chtela take vytvaret krasne site dekorace, tak snad mi to pujde !:) Casopis Marina zacnu urcite odebirat

    http://homezu.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  4. Vivi, jsem na tom stejně, plánů plno, do důchodu daleko a až v něm budeme, tak nevím, nevím, zda to zvládneme:o))))).

    Minko, popis jsem odeslala.

    slezu, ahoj, určitě budeš spokojená, Belletka dělá úžasné návody, to zvládneš v pohodě. Hodně šicích úspěchů!!!!

    Pěkný večer. Šárka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...