5. října 2011

obchůdek

Zdravím vás všechny po dlouhé době, za celý měsíc nebyl čas přispět, ale já se polepším :o))))))......musím pokračovat s vánočním vyšíváním, jak jsem slíbila...kdyby někdo toužil po předloze vyšitého písma, písněte mi na mail.
Důvod, proč jsem se odmlčela, byl "pracovní", pronajala jsem si obchůdek. Takže na internet vůbec není čas. Až se vše usadí, zase tady budu s vámi.
Posílám alespoň jednu fotku ze "skoro" zařízeného obchůdku.





Obchůdek bych ráda otevřela v pondělí 10. 10. Jste srdečně zváni, kdo je z Frýdku a okolí.  Najdete mě na ulici Radniční, nad magistrátem, v domě, který se jmenuje "Obchody u lampy". Sice ještě nemám všechno zboží, ale většina už je a další zboží přibyde během 14-ti dnů. A co vlastně budu prodávat? Metráž, českou i zahraniční od Patricie Bravo, galanterii, tedy hlavně komponenty na kabelky, zipy, Kazeto a také něco málo z mých, i od kamarádek, ručně dělaných věcí.





....a dvě fotky budovatelské :o))))))))))))))))))).






Krásný večer.



70 komentářů:

  1. Šárko to bude krásnej obchůdek.Hned bych zavítala...ale třeba, kdo ví,kam mě nohy zanesou.Ať se Vám daří.Zdravím Věra.

    OdpovědětVymazat
  2. Šárka, splnil sa ti sen mnohých z nás:) Nech sa darí, veľa milých zákazníkov prajem:)Gabi

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko, to je krása, moc ti to přeji. Obchůdek bude zařízený vždy s vkusem. Jůůůů tam se bude zákazníčkům líbit!
    Hezký večer! Iveta

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Šári, zrovna jsem si říkala kde jsi a co se s Tebou stalo!! Tak jsem ráda, že to není nic vážného ale naopak, že se jedná o milou záležitost. Ze srdce Ti přeji, ať se Ti daří a ať máš spoustu spokojených zákazníků - tedy spíš asi hlavně zákaznic :) Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Šárko, to je nádherha!
    Za ♥ Vám přeji, aby se dařilo a hlavně spousty milých zákazníků!!!

    pa Martina

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. No teda, to je naprostá paráda, Šárko. Moc držím palce ať vše výjde jak si přeješ a ať se zákazníci jen hrnou. Až půjdu kolem, určitě se zastavím.

    OdpovědětVymazat
  8. Tak a je to venku :o)))))
    Šárinko, holčičko, už po několikáté, ale prostě a jednoduše - krásný obchůdek krásné majitelky - tam se bude nakupovat!!! Takže tfujtfujtfuj a hodně kšeftíčků :o)
    pusík na nosík
    P.

    OdpovědětVymazat
  9. Milé holčičky, od srdíčka vám všem děkuji za přání, za podporu. Od vás je to od srdíčka a upřímné, moc si toho vážím a děkuji.

    Krásný večer. Šárka

    OdpovědětVymazat
  10. Taky přeju obchůdku hodně úspěchů :) Už teď vypadá krásně!

    OdpovědětVymazat
  11. Šárko, držím palečky, ať se obchůdek rozeběhne a má mnoho zákaznic.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  12. Šarinko tak konečně se Ti to povedlo, obchůdek je na světě.Ráda by tam zavítala, už jenom aby poznala milou paní prodavačku, která byla,a je ke mě moc hodná.Vždy když jsem chtěla něco poradit nebo poslat tak mě nikdy neodmítla,vyšla mi vstříc.Šári nikdy Ti nezapomenu Tvoji ochotu,a možná se do Tvého obchůdku podívám.Přeji Ti, aby se Ti dařilo ,a hodně úspěchů v podnikání. Luďka.

    OdpovědětVymazat
  13. Dobrý den Šárko,říká se,že odvážnému štěstí přeje,přeji tedy i Vám mnoho obchodních úspěchů...Jitta

    OdpovědětVymazat
  14. Jú, Šári,
    jsi odvážná, moc Ti fandím :). Škoda že nejsem blíž, to bych si k Tobě chodila zaáchat...
    Přeju hodně zdaru novému obchůdku!
    Mariana

    OdpovědětVymazat
  15. Moc ti drzim palce a smekam pred odvahou ...rosie

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Šárko, prvně gratuluju k tak důležitému kroku a přeju zástupy spokojených zákazníků. Škoda, že to mám, že to mám tak daleko, určitě bych přišla hned na otvíračku...M.

    OdpovědětVymazat
  17. Další kdo si plní sny.Šárko,moc přeju ať ti obchůdek vzkvétá a máš spoustu milých zákazníčků,kteří se budou rádi vracet.Přeju hodně štěstí.Měj se krásně.Monis

    OdpovědětVymazat
  18. Teda Šárko,to je překvapení!!!!
    Přeju ti hodně spokojených a stále se vracejících návštěvnic!!!!!

    OdpovědětVymazat
  19. Přeju hlavně hodně spokojených zákaznic. Už jsem si hledala na mapě kde obchůdek najdu a jak se tam dostanu. Určitě se přijedu podívat a nakoupit.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahoj Šárko, moc gratuluji k obchůdku a přeji,aby jsi měla mnoho spokojených zákaznic a obchůdek pěkně "šlapal".. škoda,že nebydlím blíž, hned bych zavítala. Pa. K

    OdpovědětVymazat
  21. Sarka! To je fantasticke :) gratulujem a prajem vela stastia a spokojnych zakaznikov :)

    OdpovědětVymazat
  22. Milá Šárko, jestli jsem si nemyslela, že vyrábíš něco velkého! Tohle je tedy pořádný projet, moc ti gratuluji! Přeju ti podně spokojených zákaznic a moc lituji, že tě mám tak daleko, jela bych tě v pondělí obejmout pro štěstí!
    Moc zdraví a hodně sil přeju!
    Helena

    OdpovědětVymazat
  23. Ahoj Šárinko,
    překvapila jsi mě a je to nádhera!!! Moc hezká je i ulice, škoda, že Tě nemám za rohem! Je úžasné vidět bloggerky a jejich cestu, jak nacházejí odvahu a postupně si plní své sny. Obchůdek je i můj sen, ale zatím nereálný:-(. Hodně úspěchu a spokojených zákaznic, zrovna včera jsem na Tebe myslela, že jsi dloho neblogovala a ono toto:-)!
    Měj se hezky, objímááám:-*

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Šárko, moc gratuluji ke splněnému snu a obchůdku přeji hodně spokojených zákaznic a ať se mu daří. Už teď vypadá kouzelně. Moc ti to přeji.
    Hezké dny, Jitka

    OdpovědětVymazat
  25. Dobré ráno, Šárko,
    musím se přiznat, že už dlouho jsem čekala na Váš další příspěvek, a to, co jsem teď u Vás na blogu viděla, mne dostalo úplně do kolen. Hrozně moc a moc fandím lidem, co se v dnešní době nebojí podnikat v oboru "látky, galanterie, ruční práce". Já bych si to taky velmi přála, bohužel mi však štěstí v tomto ohledu nepřeje (mno, snad bude někdy pořádný obchůdek alespoň na Fleru :) )
    Už teď se monstrózně těším na Vaše další řádky a finální podobu Vašeho obchodu.
    Přeji nádherný slunný den
    H-ana-H-blog.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  26. ahoj Šári, moc moc gratuluju k obchůdku a přeju ti, ať se ti moc daří a ať máš hodně spokojených zákazníků. Pěkné dny Majka

    OdpovědětVymazat
  27. Obrovská gratulace, Šárko! Obchod vypadá skvěle a věřím, že Vám z něj bude mizet zboží stejně rychle, jako mizelo z Fleru :-)
    Držím pěsti, Jana

    OdpovědětVymazat
  28. Tak Šári to je paráda,já si řikala kde pak asi jsi,a ono tohle. Přeji ti do tvého obchůdku mnoho zákaznic a ať se ti daří.Eva

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Sarko,
    z celeho srdce ti gratuluji! Jak uz tady bylo zmineno plnis si tak trochu sen mnohych z nas. Strasne moc a moc ti drzim palce, aby se ti darilo! Musis nas samozrejme prubezne informovat.
    Skoda, ze je to pro me tak daleko:( Ale hned si te ukladam a az pojedeme kolem, tak se urcite stavim.
    Jana

    OdpovědětVymazat
  30. Jůůůůů Šárko, tak to já přijedůů, to není z Valmezu tak daleko!! Něco krásného mi tam u sebe nechej, ne, že si to necháš vykoupit hned první den ;-) a ať se ti moc moc daří!!!!!!!!!!
    papap P.

    OdpovědětVymazat
  31. Šárko,
    moc tě zdravím a gratuluji k novému obchůdku!! To bude nádhera!!
    Škoda, že je to tak daleko!!!!!!!
    Z celého srdce Ti přeji - ať se daří!!! ♥
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  32. Šárka, tak to je príjemná novinka. Blahoželám k splneniu sna a želám veľa veľa vracajúcich sa zákazníkov. Obchodík v tvojom podaní bude prekrásny.

    OdpovědětVymazat
  33. Šári,
    splnila jsi si sen, stejně jako já a i když vím, že to chtělo hodně odvahy a nervíků, moc Ti přeji, aby všechno klapalo tak, jak má, a i když se možná objeví nějaký ten nezdar nebo malé zklamaní, hlavně si stůj za svým a nic nevzdávej!!! V dnešní době není nic jednoduché, ale kdo se bojí, nesmí do lesa :-)!! Měj se krásně a držím pěsti!

    OdpovědětVymazat
  34. Šárinko hodně štěstí s obchůdkem :) až bude cesta do Frýdku vím kam zamíří mé kroky :)
    moc zdravím Vendy

    OdpovědětVymazat
  35. ŠÁRKO moc gratuluji k obchůdku, který vypadá kouzelně a hlavně ti přeji spoustu skvělých zákazníků.Kdybych bydlela poblíž určitě bych přišla k tobě něco krásného si koupit.

    OdpovědětVymazat
  36. Šárinko, obchůdek je kouzelný, já tam dnes holky byla a jsem nadšená!! Už vím, kde budu shánět všechny věcičky k šití, pro své blízké a kamarádky :))). Držím pěstičky Šárinko, jsi úžasná a máš úžasný obchůdek, přeji móře úspěchůů!!!a spokojených zákazníčků.
    Objímám a děkuji za krásné dárky.
    Ajka

    OdpovědětVymazat
  37. Gratuluji! A přeji mnoho úspěchu a zástupy zákazníků ♥ Krásný den. Marie

    OdpovědětVymazat
  38. Přeji spoustu spokojených zákaznic a věřím, že i mě se podaří někdy do tohoto kouzelného obchůdku zavítat :-)

    OdpovědětVymazat
  39. Šáry,přeji mnoho spokojených zákazniků taky třeba jen návštěvníků obchůdku,kteří se budou chodit k tobě kochat a pro pohlazení na duši.Splní se ti asi sen,po kterým jsi toužila,musí to být krásný pocit.Budeš nám i tady ukazovat tvůj sortiment a co máš nového? Budeme i my mít možnost koupit si u tebe něco pro potěšení?
    Uháčkovala jsem medvídka,dodělala srdíčko a o víkendu pošlu,je to první medánek,tak snad se bude líbit.Dříve jsem vyšívala křížkem,mohu poprosit o vánoční motivy? snad mi to půjde,jen ty oči slábnou,pá a držím palečky...

    OdpovědětVymazat
  40. Jé Šáry,omlouvám se,zapoměla jsem se podepsat Eva
    evalentilka@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  41. juuu ja nevedela ze jsi ze severni moravy!! parada, ja se urcite nekdy stavim, narozeninovy jezisek mi prinesl sici stroj, juch!! a poslu i kamaradky svadlenky! podle fotek to vypada krasne, drzim vsechny pesti, at si to najde spoustu spokojenych zakaznic!

    OdpovědětVymazat
  42. Šárko to bude nádhera!!!!!!!!!!! Škoda,že jste (jsi) tak daleko. Přidávám si Vás do oblíbených, abych věděla co je nového! :-) Jen ať se Vám daří, v obchůdku ať se netrhnou dveře a vy jste byla šťastná :-)
    Eva

    OdpovědětVymazat
  43. jéé šári, tak to je paráda, tak to já se někdy při cestě z práce zastavím a ráda!! A přeji hodně úspěchů!!

    OdpovědětVymazat
  44. Ahoj Šárko, to je nádherný obchůdek. Škoda, že tak daleko. Tak ať se Ti moc daří a máš spoustu spokojených zákaznic, které se budou rády vracet.
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Šárko, to je nádherný obchůdek. Škoda, že tak daleko. Tak ať se Ti moc daří a máš spoustu spokojených zákaznic, které se budou rády vracet.
    Hezký den
    Jana

    OdpovědětVymazat
  46. Tak to je opravdu nadhera !!! Moc gratuluju k obchudku. Skoda, ze bydlim tak daleko, jinak bych tam totiz hned zavitala :) Preji hodne spokojenych zakazniku . Hezky den. Petra

    OdpovědětVymazat
  47. Šárko, krása!! Držím palce a spokojené zákazníky.

    OdpovědětVymazat
  48. Dobrý den Šárko, také jsem už postrádala Vaše příspěvky. Myslela jsem si, jestli nejste Vy nebo některé z dětí nemocné. A vy jste opravdu nezahálela! Už teď vypadá obchůdek příjemně a to ještě není zcela dokončený. Škoda, že to k Vám mám daleko, ale až budu někde poblíž, určitě se zastavím. Zatím Vám přeji hodně příjemných a spokojených zákazníků. Jestli Vás mohu ještě poprosit, zašlete mi Vaši krásnou abecedu na gaso@centrum.cz Moc si cením Vaší ochoty, protože to není samozřejmé, aby se blogerky tak ochotně dělily o své know-how. Děkuji a zdravím Gábina S.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky Šárko,

    moc a moc gratuluji k takovém kroku. Držím palečky, aby vše šlo jak Ty si přeješ, aby jsi měla hodně spokojených zákazníků. Obchůdek je ode mě dost daleko, ale jakmile bude mít cestu kolem, ráda se zastavím. Máš srdce na svém místě a krámku se bude dařit.

    Krásný den. Eva

    OdpovědětVymazat
  50. Milá Šárko, přeji hodně štěstí s novým obchůdkem. Myslím, že se v něm dveře netrhnou, protože Vaše výtvory jsou neuvěřitelné a jsou pro mnoho z nás inspirací :-)
    Mějte se, ALča

    OdpovědětVymazat
  51. Milá Šárko,
    ani nevíte jakou jste mi udělala radost..hlásí se první zákaznice :o)..jsem z FM a už dlouho Vaši nádhernou práci obdivuji,určitě do obchůdku zavítám,vypadá naprosto kouzelně a ráda Vás poznám.Prosím napište jakou budete mít otevírací dobu.Přeji hodně takhle natěšených zákaznic :o)..a jestli dovolíte..nenechám si to pro sebe :o) Ať se Vám hodně daří a těším se na návštěvu.Ady

    OdpovědětVymazat
  52. Milá Šárko, přeji hodně spokojených zákaznic!!!!!...škoda, že já mám krámek z ruky ale kdoví, třeba se vydám na cesty a zabrousím do tvého milého krásmečku :o)

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj Šári.Moc ti to přeju a už z fotek vidím,že krámek bude kouzelné místečko,kam se budou lidičky rádi vracet.Hodně štěstí.Lena

    OdpovědětVymazat
  54. Vidím, Šárko, že to sladké tajomstvo sa podarilo zrealizovať a máš z neho veľkú radosť... a ja tiež :)
    Z celého srdca Ti gratulujem a prajem, aby Ti prinášla samú radosť a žiadne starosti i v budúcnosti! Prajem Tebe i nám ostatným, aby si si popri ňom našla ešte čas na nádherné výtvory, ktoré by naďalej zdobili naše domácnosti a robili ich útulnejšími a radostnejšími! ;)
    Barbora

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Šárinko,
    gratuluji :-)
    přeji Ti spoustu spokojených zákazníků. Ať Ti obchůdek vzkvétá a dělá radost. Hezkou neděli. Pa. Lenka

    OdpovědětVymazat
  56. Šárko...krásný obchůdek, škoda, že tak moc daleko. Přeji ti ať se v něm daří :-) a spokojená jsi ty i zákazníci. Olga

    OdpovědětVymazat
  57. Sarko gratuluji a preji ti, at obchod jen kvete!! Tesims e na dalsi fotky a je mi moc lito, ze jsem tak daleko, protoze jinak bych urcite zaskocila:))

    OdpovědětVymazat
  58. Šárko, Tvůj obchůdek vypadá úžasně-škoda, že nebydlím blíž, hned bych zavítala! Tak mnoho štestí, ať se Ti daří! Věra N.

    OdpovědětVymazat
  59. náááádhera!!! Já chci taky!! :)) Velká gratulace a ať to frčí jak má :) Martina

    OdpovědětVymazat
  60. Milá Šárko, z celého srdce Ti blahopřeji! Je to velký krok...už teď vidím, že obchůdek je zařizován srdíčkem :o) Přeji hodně štěstí a úspěchů...Tobě i obchůdku. Jestli budu mít někdy cestu kolem, určitě se zastavím...
    Moc pozdravů,Soňa

    OdpovědětVymazat
  61. Moc gratuluji k obchůdku. Už teď vypadá krásně. Škoda jen, že je tak daleko, určitě bych zavítala.
    Tak hlavně ať se daří!
    Jana

    OdpovědětVymazat
  62. Nádhera, už teď to vypadá krásné, gratuluji ke splněnému snu a držím palce a´t se obchůdku daří ♥. škoda, že to mám na nákupy tak z ruky :-)))

    OdpovědětVymazat
  63. Dobrý večer paní Šárko,

    nedalo mi to, než nenapsat...
    Dnes jsem navštívila prvně váš krásný obchůdek s kamarádkou a nemohla jsem věřit svým očím, váš blog sleduji již od roku 2008 a vždy jsem si myslela, že " tihle " lidé jsou spíše imaginární - a tak mám úžasnou radost, že jsem vás mohla vidět na vlastní oči :-)
    Protože jsem dnes měla s sebou jen na koupení metru látky s puntíčky a proutěný svícen, tak jsem moc velkou tržbu neudělala, ale určitě přijdu znovu a řeknu o váš všem svým známým - hlavně proto, aby jste v dnešní složité době s podnikáním vydržela!
    I já jsem OSVČ a tak vím o čem " mluvím ".
    Ještě jednou zdraví, vaše letitá obdivovatelka - ta co miluje venkovský styl už dlouhých 30 let...
    A přeji samé, krásné dny a taky spoustu krásných nápadů.
    P.S.: Taky jsem pyšná, že bydlím ve stejným okrese jako takoví úžasní, kreativní lidé jako Vy.

    posílala jsem vám tento text 4.10.e-mailem Sar12@seznam.cz, ale vrátil se mi zpět zdraví Hanka

    OdpovědětVymazat
  64. Jedním slovem NÁDHERA!!!!!!!!!!!!!!! Škoda, že nebydlím poblíž, byla bych stálou zákaznicí. Přeji moc moc úspěchů a spoustu spokojených zákaznic M.

    OdpovědětVymazat
  65. Děkuji, děkuji, moc děkuji za milá přání!!!!! Ani nevíte, jak velikou radost mám!!!!!

    Haničko, jste zlatá, děkuji, ráda jsem Vás poznala. Bylo mi potěšením.

    Pěknou dobrou noc. Šárka

    OdpovědětVymazat
  66. Šárka, prajem veľa pekných chvíľ s milými zákazníčkami, nech sa Ti dobre darí a práca je koníčkom. Zo srdca, L.

    OdpovědětVymazat
  67. Šárko, to je úžasná zpráva! Sama mám stejný sen otevřít si takový obchůdek. Moc držím palce. Přijedu se co nejdříve podívat.

    OdpovědětVymazat
  68. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  69. Šári, děkuji Ti, že máme takovou krásnost ve Frýdku:-) :-*

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...