2. května 2011

BELLET FABRICS

S velikou radostí oznamuji, že Belletka otevřela e-shop se zahraničními látkami http://www.eshop-rychle.cz/belletfabrics . Byl otevřen včera a po pár hodinách byl téměř vykoupen :o)))))). Není divu, yard se prodává za naprosto bezkonkurenční cenu 194 Kč. Další várka látek dorazí teď začátkem týdne a další během týdne následujícího.




S dovolením ocituji Belletku:
"Prozatím jsou v nabídce e-shopu pouze látky Patricie Bravo (výrobce Art Gallery Fabrics). Během května přibude Patty Young a jedna z jejích kolekcí, a doufáme, že i další látky z dílny studia Michael Miller. Ostatní výrobci látek budou zařazení do prodeje pouze za předpokladu, že se nám podaří vyjednat dovoz daných látek za rozumnou cenu, abychom mohli i my nabídnout nízké konečné ceny vám zákaznicím.
V současné době je cena veškerých látek 194 Kč / yard (prodáváno po 1/2 yardech, tj. 97 Kč / půl yard; půl yard = 110 cm šířka látek, 46 cm výška, yard = 110 cm šířka látek, 92 cm výška; nelze kupovat množství menší než půl yard. Pouze v případě 1/4 yardových setů jsou látky stříhány na menší díly). "




A ještě jedna kouzelná věc, která probíhá v e-shopu......KAŽDÝ TÝDEN, V NĚJAKÝ DEN A V NĚJAKOU CELOU HODINU, PŘEDEM OBOJÍ NEZNÁMÉ, SE ZDE OBJEVÍ NA 10 minut "LÁTKA ŠŤASTNÉ HODINKY". Kliknutím na její obrázek budete přesměrovány na položku, kterou, kterou lze vhodit do košíčku. Množství látky je 1 yard, cena 0 Kč a neplatíte poštovné.



Moc se těším na krásné látky, které už nebudu muset nakupovat v USA. Z látek od Patricie Bravo jsem šila kabelku, na další se chystám, její látky jsou úžasné, heboučké, jemňoučké, v nádherných barvách a vzorech......prostě luxusní požitek.

Pěkný májový den. Šárka

5 komentářů:

  1. Ahojky Šárko,

    děkuji za info, určitě dobrá zpráva, sami víme, jaký je mizivý výběr látek u nás v obchodech.

    Líbí se mi Tvé titulní foto, je krásné. Chválím fotečky s kytičkama a starým plecháčkem, zrovna o víkendu jsem také jeden takový objevila na blešáku.

    Pohodové dny. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko,moc děkuju za informaci,do belletčina obchůdku se určitě mrknu

    OdpovědětVymazat
  3. Tolik nádherných látek pohromadě jsem snad ještě neviděla. Asi se dám taky na šití ;-).

    OdpovědětVymazat
  4. ja som sa už nevedela dočkááť, kedy spusti Belletka obchodík, nakukovala som včera tam aj ja. zatiaľ naozaj len nakukujem, do kabeliek som sa ešte nepustila, latočky su senzačnééé, pestréé, a verím že aj kvalitou su 1*. Takže nakupu zadar a šup, šup do šitia, to bude pestrýýýý rok!!!!!!!!!!!!!
    Šarka všetko dobré praje. papa Mária

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji za návštěvy. To jsem ráda, že nejsem sama, kdo propadl látkovému mamonu:o)))).

    Mějte hezký den. Šárka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...