9. května 2011

květnová Marina

Milé švadlenky,
opět je začátek měsíce spojený s velikou radostí, vyšlo nové číslo Mariny a v něm neskutečné skvosty na léto!!!! Zřejmě budu vše potřebovat :o)))))))).

Dovolte mi pár slov od Belletky:
"Přeji vám krásný dobrý den i v květnu a představuji v řadě druhou Marinu s pozměněným designem, předposlední. V červnu vás čeká překvapení a změna, která je zatím tajemstvím drženým pod pokličkou.
V květnové Marině naleznete:
1.) Mini-quilt šitý jednou z technik quilt-as-you-go. Určitě se podívejte alespoň letmo na návod. Třeba vás tentokráte přemluvím k šití. Během chvíle ušito i prošito. Neříkejte, že to se mnou nezkusíte. Těším se.
2.) Chlebovka - poklop na talír. Díky ronaru skutečně pevná chlebovka, kterou v létě na zahradě rády užijete.
3.) Stejně tak myslím, že se dočkají využití na zahradě matracové sedáky.
4.) A protože květnovou Marinu pojí téma ROZKVETLÁ, vykvetla zahrada i v dětském projektu - zahradní závěsný stan, šapitó jednoduché konstrukce, kterým děti ohromíte. A nejenom děti, jako tomu bylo u nás. Děda by si takový stan přál!
5.) Taška netaška - jednoduchý letní "pytel", rozměrů jakýchkoli, jak tomu často v Marině bývá, abyste si mohly samy říci.
6.) Kloboučky nejrůznějších velikostí, pro kluky i holčičky, maminky i tatínky .... "





Krásný slunečný den.

Šárka


2 komentáře:

  1. Jéé, to je zase nápadů a inšpirace ;-). Už se těším, až bude nějaký dlooouhý jarněletní večer a já budu kutit a realizovat všechno z mého dlouhého seznamu "Co všechno chci vyrobit". ;-) Šárko, přeju krásný pondělní den ... dneska to vypadá na pořádnou nálož sluníčka). Vivi

    OdpovědětVymazat
  2. Vivi, :o))))) i můj seznam je dlouhý předlouhý. Těším se na Tvé tvoření.

    Krásný den, sluníčka si užijem!!!!

    pa pa Šárka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...