29. října 2010

Co věští konec října?

Ano, milé dámy,
je zde opět konec měsíce a s ním přichází radost v podobě nového čísla Mariny. Příští týden bude k dostání v PNS stáncích a také si Marinu můžete koupit na Fléru. S dovolením Belletky vkládám její prezentaci nového čísla....

" Dámy moje milé, MARINKA vítá svou bělostnou stránkou první chladný měsíc a já se těším, že vám zima zaleze pod kabáty a vy tak budete mít více času zasednout ke svým šicím strojům. Moc se na vás těším.
Tentokráte jsem pro vás připravila: Velmi snadnou deku plnou temných i křiklavých barev, kterou určitě stihnete do Vánoc někomu ze svých blízkých ušít. Nechybí samozřejmě kabelka, resp.zimní taška přes rameno - vlněná kráska, se kterou vás nikdo nepřehlédne. Myslela jsem na potřebu stvořit do vánoc rychlé dárky a nachystala pro vás rámečkové peněženky a více účelová pouzdra na manikúru, šitíčko, šminky apod. Pro děti je opět nachystána šitá hračka - tentokráte pan Hafánek s paní Hafánkovou. A Hafánkovi jsou tématem i dětské dekorace do dětských pokojíčků - nádherného kapsáře. A pro ty, které se nemůžete dočkat Vánoc, je v Marině připraven adventní kalendář, který určitě do 1.prosince stihnete ušít, aby pěkně sloužil svému účelu.
Nechybí podrobné krok za krokem pracovní postupy s četnými fotografiemi. Přidala jsem některé základní rady pro méně zdatné švadlenky. Střihová příloha je opět v poměru 1:1 a nevyžaduje žádnou další úpravu. Stačí střih vystřihnout a pustit se do práce. K tomu máte k ruce mě - BELLET a já doufám, že i dobrou náladu.
Moc se na vás těším, Bellet" Na adventní kalendář se už moc těším:))))).


Fantastická kabelka......

...a ukázka, jak podrobné návody v časopise najdete.



Přeji všem krásný slunečný víkend a také dušičkové rozjímání!!!!
A mezi námi, nové Marinky se už nemůžu dočkat.
Srdečně zdraví Šárka.


4 komentáře:

  1. Milá Šárko, moc děkuju za předkrm...už se těším, až mi dorazí do schránky...ať žije přeplatné!! Krásný den, Pavla.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahojky Šárko,

    i já patřím mezi obdivovatelky tak skvělého časopisu. Listopadové číslo mě hodně láká. Přemýšlím o adventním kalendáři pro synka a v tomto čísle mě čeká.

    Pohodový den celé rodině a užijte si báječný víkend. Eva

    OdpovědětVymazat
  3. aHOJ ŠÁRKO!!!
    Děkuju za malou ochutnávku z nového čísla Mariny.Už se těším,až dorazí...B

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Šárko, krásně si mě navnadila a naladila. Sice budu ty časopisy zatím asi jen stohovat, ale ono to přijde a do něčeho se určitě pustím. Je to krása!
    Pohodovou sobotu, zdravím Helena

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...