10. února 2010

Malé blogískové hrátky

Vaše pochvalné ohlasy na vyšívané srdíčka mě přiměly k tomu, že jsem zkusila kytičky vyšít i na obyčejnou bavlněnou látku.
Nakonec vznikly tyhle srdíčka, vyšívala jsem bílou a šedivou bavlnkou. Snad se Vám budou také líbit:)))).
Tenhle blogísek jsem založila teprve nedávno, docela v obavách, jak to zvládnu, ale měla jsem a mám veliké štěstí a oporu ve Vás. Vy všechny, co mi píšete, mě nabíjíte, povzbuzujete a neskutečně obrovskou radost předáváte. Ráda bych všem ze srdce poděkovala, a aby ta radost byla oboustranná, dovolím si Vám nabídnout pár mých věciček.
Inspirovala jsem se u Zuzanky, která podobnou "soutěž" vyhlásila před vánočními svátky.
Komu se mé věci líbí a rád by je získal, stačí malinko. Jedinou podmínkou je napsat komentík.....psát můžete, co chcete - co se Vám líbí, nelíbí - co právě děláte - na co se těšíte - prostě cokoliv. Zúčastnit se může každý i ten, co nemá blogísek, stačí, když se podepíše jménem nebo přezdívkou.
A co vlastně Vám nabídnu? Budou to tři minibalíčky, v jednom balíčku jsou dvě srdíčka lněné, ve druhém balíčku dvě srdíčka puntíkaté a ve třetím balíčku dva ptáčci.
Losovat...jestli se někdo vůbec najde:)))).....budu 22.2., bude to přesně měsíc, co jsem blogísek otevřela.


Neostýchejte se, prosím, pojďte dál, jste srdečně vítáni......
Těším se. Šárka


40 komentářů:

  1. Moc krásná srdíčka ... jako všechny tvoje výrobky!!! :)
    Jsem moc ráda, že blogísek jsi založila, protože já osobně se vždy těším na tvé novinky a inspirace ;)

    PS: a hlásím se prosím do losování :)))
    děkuji

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Šárko, ten kdo vyhraje jeden s tvých balíčku Sar à la GG:)) bude jistě moc štastný a není divu protože Tvá srdíčka jsou prostě užasná!!!
    Určitě se chci zučastnit losování!
    Přřeji krásný večer
    Fleurette

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko, to je skvělý nápad! Srdíčka jak jinak než úžasná, na losování jsem zvědavá, co kdyby...Hezký den Helča

    OdpovědětVymazat
  4. Milá Šárko, já se taktéž hlásím do soutěže o dárky:-)
    Na tvoje "staré" stránky i nový blogísek chodím pravidelně a už jsem použila nejeden tvůj nápad a proměnila ho u nás v realitu. Moc ti děkuji za inspiraci, kterou dáváš, je to příjemné pokoukáníčko. Držím palce do budoucna.
    Pride

    OdpovědětVymazat
  5. Šárko, srdíčka jsou překrásná!!! Stejně jako Tvé ostatní výrobky! Určitě mě zařaď prosím do losování:-)
    Krásný večer!
    Vianne

    OdpovědětVymazat
  6. Šárinko,
    tvoje tvoření a dekorování je krásné.
    Díky tobě jsem uháčkovala již několik srdíček.
    Moc se těším na další tvoje tvoření a inspirace. Vasa - Dana
    PS: prosím o zařazení do losování

    OdpovědětVymazat
  7. Šárko to je nápad...prosím také o zařazení, protože Tvé krásné výtvory "stojí za TO". Nám všem hodně štěstí...Andy

    OdpovědětVymazat
  8. Šárko,
    díky za Tebe a Tvůj blog!!!!
    Srdíčka jsou nádherné!A dokonce jsem očkem zahlédla i výsledek z "Tilda látek" v podobě růžičkového ubrousku :-))nebo se pletu??
    Posílám velký pozdrav,Flo

    P.S.ráda přenechám štěstí v losování někomu jinému.Štěstí jsem již měla a mám,že jsem Tě mohla po netu poznat:-)),a že se mohu nechávat inspirovat Tvými nápady.

    OdpovědětVymazat
  9. Ahojky Šárko.Srdíčka se moc povedla,je to krása.Taky bych ti chtěla poděkovat.Za tvůj krásný blog,inspirativní nápady a především za to,že zveřejňuješ návody,nákresy...

    OdpovědětVymazat
  10. ..."oboustranná radost"... Ale Šárko, to přece máme na tvém blogu s každým tvým příspěvkem - ty svou radost a um sdílíš a předáváš, my ji určitě všechny, co sem chodíme, moc rády přijímáme... 'Za tvé inspirace a krásné tvoření velký dík!

    OdpovědětVymazat
  11. Šmarja Šárinko, co mi to děláš, tohle je ještě krásnější, já ty tvoje něžné kombinace barev a vzorů prostě miluju!!!
    PS: A kdo balíček dostane, bude naprosto spokojen, už jsem měla tu čest s Šárčinými výrobky a jsou nejen moc hezké, originální, ale taky krásně ušité;-). Tak hodně štěstí všem a hlásím se taky do klubu, prostě neodolám:-D!

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky Šárko, moc ráda navštěvuji Tvůj blog, je to vždy potěšení pro oko i pro duši a nádherná inspirace. Srdíčka i ptáčci jsou úžasní, takže také prosím o zařazení do losování:))
    Díky a krásný večer!

    OdpovědětVymazat
  13. Šárka, ani neviem, ako sa mi podarilo v pondelok (v deň mojich narodenín - asi to bol darček z neba:-)) objaviť Tvoj blog. Klikám dvakrát denne a poteší ma každá nová aktualizácia. A budem rada, ak ma zaradíš do zlosovania.

    Finky

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Šárko .. jůůů .. nádhera, jak srdíčka tak i ptáčci .. tvůj blogísek je pro mě inspirací :o) .. jak jsem již psala, jsi prostě nevyčerpatelná studnice nápadů .. jen tak dál .. A velice ráda se zúčastním Tvé soutěže, protože takovou nádheru ve stylu GG si nemůžu nechat ujít ..

    díky.

    OdpovědětVymazat
  15. Jéé, to je fajn nápad :) už, když jsem si komentář četla..říkala jsem si musím napsat komentář..totiž ty srdíčka jsou nádherné a hlavně u nikoho jsem ještě neviděla :) a hle dočtu dokonce a soutěž je zde...ráda se hlásím, protože mít jeden z balíčků doma, by pro mne byla čest...nechť kdo je získá,ať mu hezky zdobí bydlení :)Martina

    OdpovědětVymazat
  16. Mila Sarko,srdicka jsou kouzelna,stejne jako tvuj blog.Chodim k tobe na navstevu moc rada a casto,tvuj blog vyzaruje pozitivni a a pro mne uklidnujici energii:))

    OdpovědětVymazat
  17. Krásné ráno moji milí:)))),
    jééééé tolik krásných a upřímných slovíček, moc Vám za ně děkuji. Přiznám se, že jsem takový ohlas ani ve snu nečekala, spíš jsem měla obavy, aby bylo koho losovat. Udělaly jste mi velkou radost a nalili nový elán do žil!!!! Děkuji!!!!
    Každou z Vás jsem poctivě napsala na lísteček, uložila do misky, kde budou čekat na den D.


    Flo, máš dobré očka:))), ano je to tildí ubrousek. Skoro ze všech jsem ušila ubrousky, jeden mi zdobí stůl, mám vyfocené, jen fotky zmenšit a dám je sem:)))).

    Andrejko, dodatečně vše nej k narozeninám:))).

    A ostatním přeji také jen to nejlepší, pohodu a úsměv na tváři. Šárka

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Sakra, no nadherne sdriecka! :) Booozinku vyhrat jedno z nich..:) Milujem sutaze, takze sa zapajam do tejto, a som rada, ze mas krasny blog a hlavne ze som ta nasla v tom mori inych blogov. ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Danav:
    jé já je taky chcííí!! Nechci zadarmo, budu se revanšovat. Pořád "studuju" jak je to vyšité a ještě jsem to nerozlouskla. Asi jsem nemožná.
    P.S. Tento blog stráášně obdivuji a ještě více jeho tvůrkyni a její šikovné ručičky.

    OdpovědětVymazat
  20. Ahojky Šárinko,
    opět nádhera ...můžu jenom tlaskat...líbí se mi ptáčci i obě srdíčka...a ráda se tvé soutěže taky zůčasním...pa a hezký den Monča

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj, tvůj blog jsem objevila teprve před pár dny a nestačím žasnout jak krásné nápady a inspirace tady nacházím. Jsi moc šikovná a mně by moc potěšilo vyhrát ta krásná srdíčka. :-)
    Lucka

    OdpovědětVymazat
  22. Krásný den Šárko,

    jak jsem již psala, krásné stránky, krásné výrobky. Jsi moc šikovná a já tiše závidím. Přeji hodně štěstí a trpělivosti s dalšími výrobky, které jsou nejen pro mě krásnou inspirací. Jsem ráda, že je opět ruční práce v "módě".

    PS: i já budu ráda, když mě přidáš do losování. Děkuji.

    OdpovědětVymazat
  23. Šárko,víš co nechápu,jak to všechno stíháš?...Ty snad tvoříš i v noci...obdivuju tě...já mám nápadů sice dost,ale nějak mi nejdou realizovat,asi dělám něco špatně...:-))))
    No asi to zůstane tak,že se budu chodit kochat k tobě.Jsi opravdu šikulka,moc krásně tvoříš...
    A možná budu teď trošku sobecká,ale ráda bych aby jsi mě taky zařadila do slosování...Děkuju a přeju spousty krásných nápadů a realizací.Monis

    OdpovědětVymazat
  24. Šárko...zase krása. A tvůj cit pro barvu, materiál...jednoduchost. Krása. Moc ráda sem chodím koukat a potěšit si dušičku. Jen tak dál...přeju mnoho nápadů a také času k jejich uskutečnění. Díky. Olga

    ..a kdybych si měla vybrat...nevím co z toho bych brala raději ;-) každopádně ten kdo dárek od tebe dostane, bude mít hrozitánskou radost a krásu doma.

    OdpovědětVymazat
  25. Dobrý den, paní Šárko, přidávám se k těm všem pozitivním hodnocením, a to za nás, co se tiše a doposud beze slov v komentářích kocháme a telelíme (nemám svůj blog, ale interiéry mě moc baví, Váš blog je mi už nějaký čas velkou inspirací). Tak šikovou blogerku je třeba sledovat! Nepokrytě se přiznám, že by se mi taková skvostná srdíčka opravdu líbila!:-D
    Držím palce a těším se na další pěkné blogy od Vás.
    Zdravím, z Brna Světlana H.

    OdpovědětVymazat
  26. Jéé Šárinko, tos nádherně udělala!! Myslím, že soutěž je príma a kdo dostane tvé výrobky, bude skákat do výšek, jako vždy já, když cokoli od tebe doma mám!! Však určitě poznáváš v pozadí mých foteček,jak krásně tvé výrobky dekorují naše bydleníčko!! Mám tě moc ráda Šárinko,jsi moje múza :)). Slosování nechávám pro jiné, protože já už tvé krásy doma mám spousty!!tak to přeji moc ostatním!!Budu držet pěstičky!!

    OdpovědětVymazat
  27. Happy valentine ♥
    .. you have a beautiful blogg!

    ♥ moa in norway

    OdpovědětVymazat
  28. Milá Šárko, co víc dodat než to, že jsi prostě úúúžasná. Tolik nápadů, vše sladěné, vkusné, milé, nápadité, originální... A hlavně je úžasné to, že si to nenecháváš pro sebe a dáš návod i nám ostatním. DÍKY
    PS:ač nesoutěžní tip, o ty úžasný srdíčka chci soutěžit! DĚKUJI Míša

    OdpovědětVymazat
  29. Ahoj Šári,
    krásný nápad se soutěží!!!! Přeju šťastnou ruku při výběru a budoucím výhercům předem blahopřeji :o)))) - i já jsem jedním z vlastníků Tvých krásných dílek a ze zkušenosti můžu jenom potvrdit, že mají opravdu o co hrát, protože vše co projde Tvýma tlapkama je nádherně propracované a s láskou a nesmírnou trpělivostí a vkusem tvořené!!!!
    Nebudu hamounek, soutěže se neúčastním :o)))), ale pochválit musím, neb vše co uděláš stojí za to!!!!! Jen tak dál!!!!!
    safrysek
    ps. tak jsi mě navnadila s tvorbou vlastního blogu, že o tom začínám vážně uvažovat. Ale než já se k tomu rozhoupu, tak u Tvého blogu budeme slavit výročí :o)))))

    OdpovědětVymazat
  30. Zdravím všechny:)))), moc děkuji za Vaše milé komentíky, jména mám na lístečcích a těším se na losování.
    Krásný den. Šárka

    OdpovědětVymazat
  31. Míša Z.:krásné výrobky,jste moc šikovná a máte úžasné nápady!
    Taky by se mi líbilo některý z balíčků vyhrát!

    OdpovědětVymazat
  32. Chodím nakukovat na Tvé krásné stránky, beru to jako velkou inspiraci... takže zkusím štěstí při losování o krásné věcičky, ale jak tak koukám, už je nás tady moooc :-) V každém případě děkuju za spoustu krásných věcí, kterými dokážeš sobě i všem okolo zkrášlit svět :-)
    Magdík

    OdpovědětVymazat
  33. Milá Sar, Tvoje srdíčka - stejně jako ostatní tvoření -je jedna velká nádhera!! Pohladí po duši, uklidní myšlenky. Opravdu platí, že v jednoduchosti je krása...
    Nepíšu kvůli losování, ale chci se zeptat, kde se dá sehnat ta krásná lněná látka, ze které tvoříš? Sháním už dlouho, ale nemám štěstí. A moooc děkuju, že se dělíš o návody a střihy, já bez nich nic neumím. Můžeš, prosím, vložit střih na zajíčka?
    Moooc děkuju.
    Digi*

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Sari, no neda mi to, abych nenapsala komentarik a mohla se tak zucastnit tve souteze ;-) Darky jsou opravdu lakave. Ja jsem clovek, ktery ma rad veci, co hreji u srdicka, ktere jsou vyrobeny s laskou, a i kdyz muj styl je jak bych to rekla 'tezsi' nez ten tvuj nezny, etericky, chodim se casto divat k tobe, hledam inspirace a dokonce jsem kvuli tobe zacala vysivat ;-) Vidis, mas me na svedomi ;-)) Preju ti hodne uspechu, hodne napadu a inspirace!!! Jinak marne hledam nejakou konstruktivni pripominku, protoze vim, ze nazory ostatnich jak neco vylepsit nas mohou obohatit, ale nic me nenapada. Blog je nadherny, tvoreni inspirativni, takze jen tak daaaaal. Mozna bych poprosila o nejake fotky bydleni,jesli mas chut, abychom k tobe nakoukli(y)
    Budu se tesit na dalsi prispevky. Radja

    OdpovědětVymazat
  35. Jůůů, losování o Tvé výrobky, to si nesmím nechat ujít, připojuju se i já do Tvé soutěže, hezký den, Jana.

    OdpovědětVymazat
  36. Milá Sar, znám Vaše "staré" stránky a blogísek se mi také moc líbí! Přeji hodně návštěvníků a ještě více hezkých nápadů. Stejně jako u Šárky v mamaison, máte krásné fotky koutků Vašeho bytíku.. snad se jednou budu moci také pochlubit :-)
    Hezký den, Mili

    OdpovědětVymazat
  37. Jééé, ono se bude u Sar losovat o srdíčka a další nádhery. Tak to se hlásím taky! Šup se mnou na lístek a do mističky :)
    Lenka - Beaute

    OdpovědětVymazat
  38. Krásný den všem, napsala jsem si Vás na lístečky a jak píše Beaute...šup do misky:))).

    Digi, lněnou látku jsem sehnala u nás v kameném obchodě, bohužel na netu jsem ji ještě nepotkala. Střih na zajíčka dám, jen musím oskenovat.

    Radjo, děkuji:))), vzhledem k tomu, že bydlíme v malém bytě 2+1, není co fotit....pár fotek z bytu je na starých stránkách v "bydlení", obývák už vypadá jinak, musím znovu nafotit.


    Šárka

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Šárko, moc ráda jsem chodila na tvůj starý blog a i nový mě okouzlil. Máš skvělé nápady, elegantní, jednoduché, ale moc a moc krásné. Čerpám z nich inspiraci pro svoje tvoření a snad každý den se kouknu co je u tebe nového a vždycky je mi na tvých stránkách dobře. Moc by mi udělalo radost, kdybych vyhrála.
    Přeji hezké dny Jitka

    OdpovědětVymazat
  40. Jitko, děkuji moc, už Tě mám v misce:))). Těší mě, že se Ti blogísek i staré stránky líbí.
    Pěkný víkend. Šárka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...