19. července 2012

Levandulový med

Byla jsem v Praze a na Kulaťáku jsem stihla farmářské trhy, kde jsem si koupila levandulový med. Med pochází od firmy Famille Mary, která už po 3 generace vyrábí přírodní produkty. Med a další jejich dobroty najdete tady http://www.miluju-provence.cz/ .Med je úžasný, lehounce voňavý, mile mne překvapil. Vzhledem k tomu, že čaj z levandule mi vůbec nechutná, je na mne moc aromatický, tak med je skvělý. Ráda bych ještě vyzkoušela upéct levandulové sušenky.





Pěkný večer!


9 komentářů:

  1. Šárko nádherné fotečky,medík se chystám další rok vyzkoušet,ale tvůj odkaz určitě skouknu :-)A pokud budeš dělat sušenky budu ráda,když nám sem pak vložíš receptík,jsem na ně moc zvědavá!Krásný víkend!!

    OdpovědětVymazat
  2. Šári, a to si představ, že některé z nás ho dělají i doma... Vlastně, vzhledem k tomu, že mi díky dovolené levandule překvetla, uvažuji o tom taky...
    A sušenky jsou výborné, jdi do nich.
    Příjemný večer, Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko drahá moja, bohouské fotky, opět:o))). Medík vypadá mňamkózně! Čajík sladím jenom medem a ten levandulový musí být opravdu v čaji splendytní;-D. Zítra se na Tebe těším. Páčko Míša
    http://mi-mo-ska.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Fotečky nádherné a medík musí být určitě božský.....:-D

    OdpovědětVymazat
  5. hmmm...a jak musí vonět! Med miluju!!

    OdpovědětVymazat
  6. zkusím.....krásné fotky... pěkné léto M.

    OdpovědětVymazat
  7. Šárko a v obchůdku bude ochutnávka,pošlu tam dcerku,ona mi vždy něco koupí ,zdraví Daja-duha

    OdpovědětVymazat
  8. fotky já med nemám ráda:-) Děti ho však milují.

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný den, Šárko. Nominovala jsem Tvůj blog na ocenění Liebster Blog. Moc ráda k Tobě chodím nakukovat a ještě raději jezdím do obchůdku.:)
    Lenka

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...