1. března 2011

březnová Marina

Milí návštěvníci,
opět je tady začátek měsíce a s ním přichází těšení na nové číslo časopisu Marina. Belletka nám přichystala super věci, mezi námi......tu kabelku si "musím" spíchnout na léto. Už mám předvybrané látky od Patricie Bravo.
Chtěla bych všechny upozornit, že galerie změnila pravidla, tady se dočtete více http://www.galeriemarina.cz/bellet/blog/pozor-galerie-meni-pravidla-registrace .



A jaké lákadla budou v Marině? Cituji Belletku:

"MARINA už vítá jaro. A navíc šesté, tedy "jubilejní půlroční" vydání. K tomu navíc poslední v dané formě, protože od dubna vás čekají mírné změny a já doufám, že k lepšímu.
Tentokráte v Marině chybí deka a i v následujících vydáních bude kompletní velká deka jenom jednou za dva měsíce, ob měsíc ji nahradí jiný bytový textil, ať už deka pro děti, běhoun do koupelny apod. Vše podané v maličko rozšířené výukové formě a se snahou vtáhnout do šití i méně odvážné. Uvidíme, nakolik se záměr povede.
Co vás tedy čeká v březnu:
Bellet taška a la "bezedná elegance", které stačí vyměnit materiál a máte model na jakékoli roční období, pro kteroukoli věkovou kategorii, plážovku nebo tašku do práce ... Je to jenom na vás.
Harmoniková peněženka, jejíž postup spolu během března aplikujeme na desky pro Marinu. Více info na konci týdne v Bellet profilu. Jednoduchý postup, skvělý výsledek. Určitě nebudete zklamány.
Krabičky na pečivo, sešity, tužky ................ vyztužené kartónem nebo PENEFOLEM, který zakoupíte i zde na Galerii u HABA. Příští měsíc navíc pomocí této výztuhy ušijeme i chlebník nebo krabičku na sušenky, koš na prádlo nebo na hračky (i když zde můžete využít i košíky na hračky z IKEA jako výztuhu).
Přikrášlíme svá žehlicí prkna. Jednoduchý postup, který si zamilujete. Sama už si šiji i druhý potah.
ALBERT - měl to být kocour, asi jako Berta měla být myškou. Co do délky je to zase kus, ale hubeňoučký, skladný, vejde se zlomený i do malé kabelky. Slibuji!!! (malé a la Bellet, ať si rozumíme)
Kolážové hodiny, které osloví milovnice scrapbooku, ač jsou z látek. Nemusíte ale vůbec stvořit hodiny. Stačí přidat kapsičku a je zásobník na došlou poštu nebo fotky ..."






Krásný večer. Šárka

8 komentářů:

  1. Přesně takovou peněženku potřebuju, je úžasná! já snad začnu šít ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Šárko, děkuji za ochutnávku, uř se těším! Jsem zatím sice jen sběratelkou časopisu, ale však já jednou začnu (myslím šít :o))
    Krásný večer, moc tě zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Šárko děkuji za inspiraci. Hezký večer. Petra :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Šárko, krásný večer, já taky nutně potřebuju tu kabelku :-))))..jen netuším, co s nima všema budu dělat :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Sarko, neodolala jsem a predplatila Marinu a take on-line kurz BELLET FASHIONISTA. Netrpelive vyhlizim postu a uz me svrbi ruce. Pa, Monika....

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj Šárko,
    mám na tebe prosbu poradila bys mi prosím obchod kde bych koupila ty látky z tvého předposledního článku? ty od La Petite Ecole by French General ?
    Moc by mi to pomohlo.
    Dík Vlaďka

    OdpovědětVymazat
  7. Moni, to je super!!!! Budeš spokojená určitě!!!! A to se budeme potkávat na galerii, mám radost:)))!!!!

    Vladěnko, prosím, písni mi na mailík, je těch odakzů více.

    Pěkný večer. Šárka

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...