16. ledna 2011

malé ohlédnutí za Vánocemi

Leden je už ve své polovině a já tady přicházím s vánočními fotkami, měla bych se nad sebou zamyslet:-))))))))))). Bohužel jsem to dřív nestihla.
Úžasnou vánoční punčošku-kornoutek a muchomůrky jsem dostala od převelice šikovné kamarádky Pavlínky.

Andělské křidélka přilétla jako veliké překvapení od milé Vendy. Jsou upečené, perníkové, moc krásné!!!!



Na okně jsem měla malý stromeček, náletovou jedličku ve vodě.



Ráda bych moc poděkovala za vaše milá přání, PF, dárečky, mailíky......nechci nikoho jmenovat, bylo vás hodně a nerada bych na někoho zapomněla, proto děkuji takto hromadně. Vše mám doma vystavené na očích, mám ze všeho radost velikou. Děkuji!!!!!! Stromeček i dekorace vánoční jsou uklizené, tyhle radůstky zatím ne......






Přidat obrázek
A nakonec i já podlehla kouzlu skřítků a zkusila si je ušít, akorát až při focení jsem zjistila, že nemají uši:-)))))))))))......polepším se, příští rok už budou ušatí!!!!!!





Krásný nedělní večer.
Šárka


12 komentářů:

  1. Ahojky Šárko,

    i když je po vánocích, tak vždy se ráda podívám na krásné dekorace. Tvé jsou úžasné, přesně to vystihuje Tvou osobnost.

    Pohodový den. Eva

    OdpovědětVymazat
  2. Evičko,
    moc Tě zdravím a převelice děkuji za Tvá slova, vyrazily mi dech, děkuji. Musím zaběhnout k Tobě na návštěvu, v poslední době to zanedbávám, těším se.....

    pa pa Šárka

    OdpovědětVymazat
  3. Šari krása..jak jinak...ty i Evča patříte mezi moje velké oblíbence....Evču už jsem zaúkolovala :-) a u tebe se taky těším, že třeba budeš mít něco jarního v obchůdku...do modra nebo přírodna :-) a já zase neodolám...když u vás dvou nejde odolat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Evičko, jsi zlatíčko, děkuji, je mi radostí tvořit pro Tebe!!!! Jsem ráda, že se líbí. Trošku to mé tvoření pokulhává, pustila jsem se do deky, ale je to spíš dečka:))). Zítra zkusím vyfotit.

    pa pa Šárka

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Šárko, je moc hezké, že si se ohlédla, moc rozumím tvé radosti z dárečků a ta banda skřítků je parádní, jsou nez oušek, jak by mohli vědět, že je po Vánocích :o)
    Pohodový večer a hezké dny, pa Helena

    OdpovědětVymazat
  6. Ojojoooj, toľko krásy! Nedivím sa, že ti to nedalo nevložiť:) Gabi

    OdpovědětVymazat
  7. Milá Šárko, moc děkuji nejen za návštěvu a milá slůvka pochvaly u mne, ale i za krásné střípky z vánoc od Vás. Byly moc krásné a vše to nějak rychle uteklo! Pohodové dny v novém týdnu!Soňa

    OdpovědětVymazat
  8. Šárko, Vaše vánoční dekorace jsou kouzelné !! a je jedno jestli je leden, prosinec nebo třeba červenec..ráda se na ně u Vás kouknu a skřítce nádherní, jste šikula, a vůbec bych si nevšimla, že jim ta ouška chybí :-) Mějte se fajnově...Radka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj Šárko,
    už je po Vánocích,,
    I já jsem si skřítky letos nějak zamilovala :o)))
    A i když nemají ouška,
    tak jsou zkrátka skřítci kouzelní!!!
    Jarka

    OdpovědětVymazat
  10. Je suis 100% fan des couronnes de bienvenue ! Le petit plus : c'est cette adorable paire d'ailes en plein centre !

    OdpovědětVymazat
  11. Milá Šárko...přeju krásné odpoledne :-)))))
    Opět se kochám překrásnými fotečkami a střípky z Vašich vánoc.
    Moc mě těší, že Vám křidélka udělali radost, tak jako mě ji udělal nečekaná výhra na Vašem blogu .... srdéčko od Vás mám stále v obýváku na kličce okna. Dokonce máme ještě stromeček...zatím moc nepadá, tak si ho užíváme, včetně vánoční výzdoby.

    Tak ať se Vám v letošním roce daří, přeju hlavně hodně, hodně zdravíčka a budu se těšit na příchod jara na Vašem blogu :-))))
    Pa pááááá venda

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...