10. ledna 2011

lednová Marina

Srdečně vás zdravím v novém roce,
přeji vám celičký rok plný zdraví, pohody a úsměvů na tváři.

Belletce právě vyšlo nové číslo časopisu Marina, opět v něm najdete samé skvosty k ušití, jsem ze všeho nadšená, nevím, co dřív ušít:)))). Také bych vám ráda oznámila, že Belletka má svůj web "Galerie Marina" http://www.galeriemarina.cz/ , kde najdete nejen předplatné časopisu, ale i společnost skvělých holek, doporučuji prohlédnout blogy, budete žasnout nad šitou i jinou krásou. Během ledna budou spuštěny kluby a e-shopy.

A co najdete v lednové Marině?

1.) Dětská deka 130 x 160 cm, v barvách pro kluky, ale určitě neodolají i mnohé maminky a babičky od holčiček. Jednoduchá, rychle ušitá, v zimě na přikrytí, v létě na postel jako přehoz.
2.) Organizér do kabelky pro ty z vás, které nerady přehazujete všechny nezbytnosti z jedné kabelky do druhé. Zkrátka vyndáte, přendáte a pádíte světem dál. I nenapravitelný bordelář mého formátu organizér používá - NIKASS, děkuji za nápad.
3.) Nákupní taška, ať nestrašíme po světě s igelitkou. Pevná, krásná, jednoduchá. Při své "skromnosti" se přiznám, že jsem si tašku pochvalovala, když s ni dorazila sestřička. Opravdu je to větší paráda než igelitka.
4.) Dinosaurus PEPAN. Pozor - opět nemalý kousek. Znáte mě. Bellet prostě nic pod půl metru nevymyslí. Zachraňuje mě pouze to, že z obrovského střihu díky švům a vycpání mnohé centimetry zmizí.
5.) Ubrus TEA TIME podšitý pevnějším plátnem, aby v létě, až se ho dočkáme, neuletěl s hebkým větrem, na který se tak těším.
6.) Obal na diář - univerzální návod na obal jakékoli velikosti. Jistě využijete i na knížky, možná i sešity apod. Zkrátka ze 4 obdélníků stvoříme krásu za malou chvíli.
7.) Kulaté polštáře, které si "objednala" čtenářka Maruška, že prý čtvercové už jí nebaví. Maruška se dočkala. Má svůj kulaťáček hned na titulní straně a já se těším, až se mi nejenom ona pochlubí, jaké bulánky ušila.
















Krásný den. Šárka




8 komentářů:

  1. Tak ja už ju mám doma:-)Sama som zvedavá, čo z nej ušijem ako prvé :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Šárko, už si v ní listuji, kochám se a kochám, tak abych taky vytáhla stroj a začala :o)
    Pohodový den, moc zdravím Helena

    OdpovědětVymazat
  3. Welcome to my decoupage blog:)
    www.agnieszkaarnold.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. taky už mám doma a chystám se hlavně na obal na diář a Pepana :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já si ji objednala teď poprvé, "doklikala" jsem se k Bellet a pak i k Marině díky Šárce, za co Ti moc děkuji :-)! A těším se nejvíc na obal na diář a nákupní tašku. Hezký den všem!

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za inspiraci. Váš blog je plný skvělých nápadů.

    Radka Gorbačova

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...