30. ledna 2010

Hurá, pletu!!!

Vím, vím, zkušené pletařky zapláčou nad mým pletením.....i já tam vidím plno chyb, v podobě "každé očko jiné", ale přesto mám opravdu radost.

Pro letošní rok jsem si dala "úkol", naučit se plést. Jde to pomaloučku, polehoučku, vlna z pomocné jehlice stále klouže dolů, ruce bolí, ale já to nevzdám!!! Moc si přeji, se to naučit.
Pokud Vás zajímá, co to bude, až to bude:))))......měl by to být polštářek. Až budu plést další, výsledek bude jistě lepšíííííí!!
Krásný víkend. Šárka

17 komentářů:

  1. Šárinko, já tedy pletařka nejsme, ale máš to nádherné a vůbec nevypadá na amatérskou práci tohle kouzelné tvořeníčko!!! Krásná červená!!!

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj Šári, tak polštářky jsem poznala! Máš klubíčka krásně naaranžované a jelikoš neopvládám ani špatné pletení, takže máš můj největší obdiv;-). Ať se podaří, těším se na výsledek!

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím,že nikdo se ti smát nebude.Už teď to vypadá moc hezky a až bude polštářek hotový,doufám,že nám ho ukážeš.Já to mám podobně s háčkováním,se kterým zrovna zápasím a doufám,že to taky nevzdám.Jak jsem se dívala na tvém blogu,ty háčkuješ o moc líp,než já pletu...

    OdpovědětVymazat
  4. Sarko,koukam,ze nejsi troskarka.Skocila jsi do toho po hlave,protoze pustit se hned do copanku jen tak nejaka zacatecnice nezvladne ale ja uz vim davno,ze jsi sikulka :))
    Polstarek bude super a uz se tesim az ho predvedes.

    OdpovědětVymazat
  5. Holčičky zlaté, děkuji za Vaše podpůrné slova, asi tušíte, že je budu potřebovat:))).
    Polštářek určitě ukážu, ať dopadne, jak dopadne.

    Blanko, máš moc hezké stránky, s dovolením si Tě přidám k sobě.

    Hezkou neděli!!! Šárka

    OdpovědětVymazat
  6. To je nádhera,máte můj velikánský obdiv!!!!Já jsem s pletením opravdu v začátcích:O( (ne jak vy,která jste se hnedka do toho vrhla po hlavě :o)a nádherně jí to šlo),ale říká se,že učení dělá mistra,neee :o))??Díky moc za povzbudivou ukázku.Flo

    OdpovědětVymazat
  7. tok to je uplne super a je obdivuhodne,ze si sa pustila do toho copanku...a vankusiky budu urcite krasne,vybrala si krasnu farbu...

    OdpovědětVymazat
  8. Poopi, děkuji. Jééé tak to se budeme navzájem podporovat, ať nám to jde hezky od ruky!!! A také docela sázím na "učení dělá mistra":)))), až budem plést pár měsíců, určitě to bude lepší. Hodně zdaru nebo spíš, ať nás ty drátky poslouchají!!!

    Jani, děkuji.

    Krásný sluníčkový den. Šárka

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj šikulko Sar,
    já teda koukám, prý začátečník a pustí se rovnou do copánků :-)
    Inu šikovné packy se nezapřou . rosie

    OdpovědětVymazat
  10. No ja pletiem už asi dve desaťročia a mám za sebou okolo 100 svetrov, takže sa za "odborníka" tak trochu považujem:) Takže musím pochváliť - očká pekne pravidelné a ani vzor nie je začiatočnícky. Mimochodom, keď sa hotová pletenina trochu preperie, očká krásne naskočia:))) Keby som ja mala toľko nápadov a bola tak usilovná...

    OdpovědětVymazat
  11. Šárko,můžu říct,že jsem kdysi pletla hodně,a copánky taky,takže jsem už asi zkušená,takže můžu říct,že i oko pletařky nepoznalo,že pleteš prvně...máš to moc krásné a navnadila jsi mě,háčkovanej polštářek už mám,ale pletenej ještě ne,asi koupím klubíčka a budu šmodrchat:-))

    OdpovědětVymazat
  12. Máš to pěkné, mně se jako pomocná jehlice nejlepší zdá ta kovová část z kruhové jehlice. Jeden typ má místo lanka takovou trubičku a z té se dá ten kovový konec vytáhnout. Je kratší a lehčí tak tolik vnevypadává. Mám č.3 a ten používám pro všechno. Milada

    OdpovědětVymazat
  13. :o))))) šikulka je naše Šárinka :o)))))

    OdpovědětVymazat
  14. Všem moc děkuji:)))), i za rady.
    Iris, mám radost, že se pletenina po vyprání "srovná".
    Monis, nebudeš tomu věřit, ale já nemám žádný háčkovaný polštářek....budu muset to napravit:)).
    Milado, děkuji za radu, jj očka hodně vypadávají a jedna hodná duše mi poradila, dát očka na spínací špendlík.

    Hezký den!!! Šárka

    OdpovědětVymazat
  15. kazdy raz zacne a ty netrocharis ale hned na komplikovany vzor, klobuk dolu

    OdpovědětVymazat
  16. Ahojky Šári, chii, přesně takový polštářek mám rozpletený...chystám se na to polštářek konečně dodělat...tak schválně, kdo dřív, chii.papapapa Kami :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky Šári, chii, přesně takový polštářek mám rozpletený...chystám se na to polštářek konečně dodělat...tak schválně, kdo dřív, chii.papapapa Kami :-)

    OdpovědětVymazat

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...