4. března 2012

FACEBOOK, troška jara v obchůdku a pár odkazů

Krásný nedělní večer přeji,

nadpis je velmi nesourodý a takový pel-mel bude i tento příspěvěk :o))))))). Z nedostatku času musím vměstnat několik myšlenek do jednoho příspěvku :o))))). 
Nejprve bych vám ráda oznámila, že mě najdete nově i na FACEBOOKU http://www.facebook.com/pages/Maison-de-style-sar-%C5%A0%C3%A1rka-Z%C3%A1d%C4%9Brov%C3%A1-/121857191276610#!/pages/Maison-de-style-sar-%C5%A0%C3%A1rka-Z%C3%A1d%C4%9Brov%C3%A1-/121857191276610 . Dlouho jsem odolávala, ale nakonec jsem TAM!!! :o)))))) Ráda vás na FB uvítám.

Tak a nyní pár fotek z "jarního" obchůdku......






A nakonec odkazy....nejdříve na Belletčinu únorou Marinu http://www.belletfabrics.cz/belletfabrics/eshop/34-1-MARINA-QUILT-casopis-predpl/0/5/1408-MARINA-QUILT-unor-2012 , cituji Belletku: "Únorová Marina se nese v duchu přikrášlení obýváčků. S MARINOU QUILT NÁS ČEKÁ NEJENOM KNIŽNÍ PODOBA ÚNOROVÉ MARINY A TŘI PROJEKTY NAVÍC (ŘÍMSKÁ ROLETA, NOČNÍ KOŠILE A LA LETNÍ ŠATY NEBO TOP, SEDÁK S PATCHWORKOVÝM VZOREM ZVANÝM OPILCOVA STEZSKA), ALE TAKÉ VIDEO PODPORA KE TŘEM PROJEKTŮM. "

A další odkaz je na kamarádku Zuzanku http://www.fler.cz/lasenka-levandulova , která fantasticky šije a miluje venkovský styl. Podívejte se, jaké krásné věci nabízí a jaké úžasné dovozové lněné látky, šikmé proužky a další nádhery má v nabídce. 

...to jsem tomu dala :o))))))...píši dodatečně......málem bych zapomněla na ještě jeden odkaz milé zákaznice http://www.elliena-elli.blogspot.com/ , která má velmi šikovného manžela. Vykouzlil, vysoustružil :o))))) mi překrásné špulky z lipového dřeva. Hned jsem si na ně namotala kraječky v obchůdku. Ještě jednou děkuji za tu krásu!!!




Hezký březnový večer!



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...